Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Premiera filmului australian „Pop-Up”, al cărui coproducător este Eduard Schneider. O parte din scene au fost filmate în Sebeş

Publicat

12395208_1301441326549387_166276463_n La sfârşitul acestei săptămâni, Centrul de Cultură „Lucian Blaga” din Sebeș va fi gazda unui eveniment  important pentru comunitate. În 19 decembrie este prezentat filmul „Pop-Up”, ai căror producători sunt Eduard Schneider din Sebeș și Clinton Harn din Australia. Scenele filmului au fost filmate în Newcastle (Australia) și în Sebeş. La eveniment va participa și regizorul Stuart McBratney, dar și producătorul Eduard Schneider.

„Pop-Up” este un film de lung-metraj bazat pe un scenariu original, scris și regizat de Stuart McBratney. Această comedie prezintă întâmplările prin care trec trei personaje, interconectate de acelaşi eveniment.

Un tată șomer găsește un aparat de fotografiat ce are o singură poză, cu chipul unei femei. Impresionat, încearcă să o găsească.

O imigrantă româncă încearcă să treacă peste o despărţire dureroasă, dăruind felicitări pop-up.

Un regizor de teatru insomniac caută să se răzbune pe un critic caustic.

Cei care vor să vadă cum se împletesc și ce legătură au cele trei povești o vor putea face sâmbătă, 19 decembrie, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș, de la ora 19.00.

La eveniment va fi prezent atât Stuart McBratney, regizorul filmului, cât și producătorul peliculei, Eduard Schneider.

„Pop Up” aduce în față actori cunoscuţi din România și Australia.

Eugene Gilfedder (care a jucat în mai multe filme, printre care și serialul H2O – „Under the Weather”), Clara Vodă, Greg Powell, Laura Vasiliu, Brenton Prince (care a avut un rol secundar în „The Great Gatsby”), Chris Taylor, May Grehan, David Elliott, Melissa Hanes, Evan Olman, Maria Ploae, Shant Sarkissian, Greg Sullivan, Tom Dalzell, Ellacoco Hammer și Genna Chanelle Hayes.

Paul Eduard Schneider Co-producătorul „Pop-Up”, Eduard Schneider, este unul dintre cei mai cunoscuți producători foto-video din țară. În ultimul an, pe lângă proiectele în care a fost implicat, a realizat filmări și pentru cele mai populare festivaluri din România, Electric Castle și Untold Festival.

Edi Schneider s-a născut în Sebeş. La 14 ani a plecat împreună cu părinţii în Germania. În 1997 s-a reîntors în oraşul natal, hotărât să schimbe România. A fost producător pentru zeci de videoclipuri, spoturi şi scurt-metraje. Printre acestea, se află şi videoclipul piesei “Playing With Fire”, interpretată de Paula Seling şi Ovi, care a reprezentat România la Eurovision în 2010.

Tot din 2010, este cetăţean de onoare al municipiul Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax