Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Spectacol de artificii pe acordurile ”Brindisi”, din „Traviata”, în Cetatea Alba Carolina, la Sărbătoarea Muzicii

Publicat

artificii alba fest 2015 Sâmbătă, 20 iunie, la Sărbătoarea Muzicii, Cetatea Alba Carolina va deveni o imensă scenă de operă, găzduind o reprezentație de mare anvergură și un spectacol pirotehnic pe măsură. Spectacolul de artificii începe de la ora 23.30, cu locaţie Pietonala Mihai Viteazul.

„Traviata” nu este doar cea mai cunoscută creație a lui Verdi, una dintre cele mai des interepretate opere pe marile scene ale lumii, ci și coloana sonoră a unora dintre cele mai spectaculoase producții piro-muzicale de înaltă clasă realizate pe mapamond.

Fie că vorbim de Sydney, Montreal, Moscova sau Barcelona, mari maeștri ai pirotehniei au dat un plus de grandoare prin efectele lor, celor mai complexe producții ce au spus povestea de iubire dintre Violetta și Alfredo. 

”Să asculți Traviata în aer liber, într-o interpretare a Operei Naționale Române de Stat din Cluj-Napoca, susținută vizual de Pyro Events Team – Fireworks Design este cu siguranță un privilegiu. O asemenea șansă nu trebuie ratată, pe 20 iunie când Cetatea Alba Carolina va deveni o imensă scenă de operă, găzduind o reprezentație de mare anvergură”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Pe acordurile celebrei ”Brindisi”, focurile de artificii se vor dezlănțui feeric. Ele vor fi lansate din trei puncte de tragere suspendate la 18 metri înălțime, iar efectele vor puncta cu măiestrie fiecare acord.

”Interpretarea operei va fi susținută și pusă în valoare de artiști incontestabili, iar „dialogul” artistic  dintre Opera Națională Române de Stat din Cluj-Napoca și pirotehniștii de la Pyro Events Team – Fireworks Design nu se poate dovedi decât un veritabil regal, care nu trebuie ratat. Lucruri minunate se întâmplă din nou între zidurile Cetății Alba Carolina,  o veritabilă sărbătoare a muzicii și luminilor ne așteaptă în <<Cealaltă capitală>>”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Citeşte şi De VINERI, în Cetatea Alba Carolina începe Sărbătoarea Muzicii. Anul acesta, va fi muzică 100% românească. PROGRAMUL

Programul complet al evenimentului Sărbătoarea Muzicii 2015:

Vineri, 19 iunie

Orele 19:00-19:30 Spectacol Garda Romană / Poarta a IV-a

Orele 19:30-20:15 Vernisaj expoziție “Suvenir de Alba Iulia”/ Piațeta M. Viteazul

Orele 20.30-21.15 Concert Transition / Scena Piața Cetății

Orele 21.15-23.00 Concert Maria Buză și Taraful Gheorghe Pătrașcu / Scena Piața Cetății

Sâmbătă, 20 iunie

Orele 12.00-12.30 Schimbul de gardă – Garda Cetății Vauban / Pietonala Mihai Viteazul

Orele 21.00-23.30 Spectacol operă – Traviata de G. Verdi cu Opera Națională Româna Cluj-Napoca / Scena Piața Cetății

Orele 23.30-23.35 Spectacol piro-muzical/ Artificii „Traviata” / Pietonala Mihai Viteazul

Duminică, 21 iunie

Orele 12.00-12.30 Schimbul de gardă – Garda Cetății Vauban / Pietonala M. Viteazul

Orele 20.30-22.30 Concert Big Band-ul Radio cu Ionel Tudor și soliștii Luminița Anghel, Nico și Vlad Miriță / Scena Piața Cetății

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bbc

    vineri, 19.06.2015 at 15:18

    ora și locul? ! …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax