Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Sute de tineri de diferite confesiuni religioase vor merge pe străzile din Alba Iulia, la ”Marșul pentru Viață” 2023

Publicat

Marșul pentru Viața, un eveniment la care participă în general enoriași de la diferite confesiuni religoase din județul Alba va avea loc sâmbătă, 25 martie, pe străzile din Alba Iulia. 

Marșul a ajuns la cea de-a XIII a ediție, iar în acest an se va desfășura sub genericul „Viitorul este pro-viață”!

Activitatea va începe sâmbătă, 25 martie 2023, la ora 15:00, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Traseu: str. Vasile Goldiș – Bvd. Revoluției 1989 – Bvd. Transilvaniei – Trecere Pasaj – Piața Unirii – Bvd. 1 Decembrie 1918 – Strada Unirii, Monumentul Unirii – Podul de sticlă, Esplanada dintre Catedrala Încoronării și Catedrala Sf. Mihail.

”Și în acest an vrem să ne exprimăm prețuirea și iubirea pentru viața umană, cât și dorința și disponibilitatea de a ocroti viața în toate stadiile ei de dezvoltare, începând cu prima celulă până la adâncile bătrâneți.

În cadrul evenimentului va concerta corul de copii Theotokos, de asemenea, tot atunci va avea loc premierea elevilor participanți la concursul școlar ”Fii vocea lor!””, au precizat organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    joi, 23.03.2023 at 09:02

    cat cinism din partea acestor oameni. Va feriti de elefantul din camera – Educatia Secsuala – ca dracu de tamaie.
    Educatia in general ajuta oamenii sa inteleaga lumea vazuta si nevazuta din jurul lor. In lipsa ei suntem tara cu cele mai multe mame minore.
    Aveti ochelari de cal si credeti ca in secolul XXI – cand un smartfon e o banalitate si accesul la cea mai mare biblioteca universala a lumii cu bune si cu rele – curiozitatea tinereasca va putea fi ingradita de niste povesti „de 2000 de ani” sau de amenintari cu focu’ iadului?

    Cati copii orfani ati infiat participantilor la acest mars? Cati oameni batrani si singuri ajutati?
    Unde ati fost cand in repetate randuri politicienii si-au tras pensii speciale in timp ce parintii si bunicii vostri au ramas cu pensii de mizerie?

    Cine va da voua dreptul sa luati decizii sau sa criticati decizii cu privire la corpul altora? Stiti voi prin ce trece o femeie cu educatie precara dupa ce ramane insarcinata fara voie? stiti voi ce e in sufletul ei?
    Voi ati vrea ca daca o femeie fara posibilitati materiale a ramas insarcinata (indiferent de cauze) sa aduca pe lume un copil condamnat la o viata de mizerie?

    Cand vi s-a recomandat sa purtati masca pe figura ati sarit ca arsi ca vi se incalca drepturi…. ipocritilor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax