Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: ”Viață de chibrit”, spectacol la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia prezintă sâmbătă, 18 septembrie, premiera spectacolului „Viață de chibrit”.

Reprezentația este de la ora 12.00, la Sala 67 a teatrului.

”Viață de chibrit” este un spectacol non-verbal, care se adresează întregii familii. Purtarea măștii este obligatorie în sala de spectacol, conform normelor impuse pentru prevenirea infectării cu noul Coronavirus, excepție fac copiii cu vârsta sub 6 ani.

Povestea

”Dintr-un simplu chibrit – iată un univers creat. Și chibritul a prins viață în mâinile creatorului, precum a făcut Dumnezeul nostru cu noi. Omul de chibrit parcurge același destin cu cel al omului și se confruntă cu aceleași probleme. Trăiește, iubește, își întemeiază o familie, muncește, se bucură, se plimbă, face cumpărături, se-mbolnăvește…

Sensibilitate, emoție, umor și joacă – toate le veți descoperi în povestea care se va derula în fața ochilor, însoțite de imagini spectaculoase și de o muzică atent aleasă, pentru a compune acest univers, atât de special, creat de Radu Dinulescu, inspirat de lumea văzută prin obiectivul fotografic al lui Marius Petrescu”, precizează organizatorii.

„Viață de chibrit” este un proiect câștigat la AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), inițiat de Asociația Thespis din Arad și derulat în parteneriat cu Teatrul de Păpuși „Prichindel”.

Prețul biletelor

Prețul biletelor este 12 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii. Biletele pot fi cumpărate de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:00 de la casieria teatrului. Se pot rezerva locurile telefonic, la 0372758351.

Echipa

Producător –  Asociația Thespis Arad

Producția artistică – Omanut

Partener – Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Scenariul, regia și universul sonor – Radu Dinulescu

Scenografia – Marius Petrescu

Interpretare, mânuire, construcție păpuși și decor – Teodora Popa și Viorica Boda

Imagini  – Armand Kleinberg-Richelet (Belgia)

Regia tehnică – Elena Madaras

Proiecție video – Ovidiu Tămășan

Lumini – Călin Popa

Sunet – Florin Andrea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax