Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SANATATE.ALBA24: Servicii ATI la spitalul din Alba Iulia. Aparat de dializă acută pentru pacienţii cu nivel ridicat de toxine în corp

Publicat

Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a spitalului din Alba Iulia, complet reabilitată în 2012, deserveşte pacienţii din tot judeţul Alba. Pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate a fost achiziţionată aparatură performantă, iar saloanele au fost complet refăcute şi dotate cu mobilier nou.

Secţia dispune de 28 de paturi, cu două saloane pentru Terapie Intensivă I şi cele de Terapie Intensivă II (terapie intermediară postoperatorie). Un număr de 12 paturi sunt prevăzute cu monitor şi ventilator mecanic.

Pentru pacienţii care au un nivel mare de elemente toxice în organism sau care suferă de boli autoimune se pot realiza mai multe şedinţe de hemodiafiltrare sau plasmafereză, în funcţie de indicaţiile medicului, cu noul aparat de dializă acută.

Hemodiafiltrarea reprezintă o metodă de îndepărtare a toxinelor şi altor deşeuri din corp aplicabilă pacienţilor critici, care nu pot suporta şedinţa de dializă convenţională. O sedinţă durează de la câteva ore la câteva zile, în funcţie de nevoile fiecărui pacient în parte.

Citeşte mai multe detalii pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lie Lie ciocarlie

    marți, 21.05.2013 at 16:52

    de cand este doamna Cosarca director altfel merg lucrurile!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax