Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SĂNĂTATE.ALBA24: Spitalele din judeţul Alba au stabilit valoarea taxei ce reprezintă coplata. Află suma pe care trebuie să o plăteşti la externare

Publicat

Direcţia de Sănătate Publică Alba a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, sumele pe care Consiliile de administraţie ale spitalelor din judeţ le-au stabilit drept coplată. Taxele vor fi percepute la externarea pacienţilor care au beneficiat de spitalizare continuă.

Doar patru spitale au decis să aplice tariful maxim de 10 lei. Vezi lista completă şi precizările reprezentanţilor DSP Alba, dar şi categoriile sociale care sunt scutite de această taxă, pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Happy

    sâmbătă, 06.04.2013 at 15:39

    Sper ca o parte din aceasta suma, de 10 lei ,sa fie folosita pentru achizitiuonarea produselor pentru igienizare a saloanelor si lenjeriilor de pat,mai ales in spitalul de boli contagioase!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax