Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Săptămâna „Şcoala altfel”: Bibliobus-ul ajunge la trei grădiniţe din Alba Iulia şi Cetea. Lectură şi confecţionare de felicitări pascale

Publicat

bibliobus Luni, de la ora 9.00, „Școala altfel” vine cu Bibliobus-ul la Grădinița și Școala din Cetea. Toți copiii alături de cadre didactice și membrii familiei care doresc să-i însoțească vor avea parte de momente de neuitat de creativitate, de carte, de semne de carte, de confecționare de felicitări și de o lectură la liziera pădurii.
„Dorim să dezvoltăm comunicarea și abilitățile  între generații, să învățăm „altfel” decât o facem în fiecare zi”, au spus reprezentanţii proiectului.
Acțiunile vor continua miercuri, la Grădinița cu Program Prelungit „Scufița Roșie” din Alba Iulia de la ora 9.30 și joi de la ora 9.30, la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2, unde, la invitaţia conducerii, copiii vor fi încântaţi atât de prezența Bibliobus-ului Consiliului județean Alba, cât și de confecţionarea de felicitări odată sfintele sărbători de Paște.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax