Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şapte bărbaţi, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere comise în judeţul Alba. Au condus fără permis sau sub influenţa alcoolului

Publicat

actiune politia filtru politistŞapte bărbaţi s-au ales cu dosare penale, în wekeend, după o acţiune a poliţiştilor din Alba. Cei în cauză fie au condus fără permis, fie se aflau sub influenţa alcoolului. Doi dintre ei aveau alcoolemie peste 0,70.

Vineri, 30 septembrie, în jurul orei 15.10, poliţiştii Postului de Poliţie Mihalţ l-au depistat pe E.A. (24 de ani), din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot vineri, în jurul orei 16.10, poliţiştii Postului de Poliţie Şugag, în timp ce acţionau pe DN 67 C, au oprit pentru control, un autoturism condus de G.I. (45 de ani), din judeţul Sibiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18.25, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe G.V.T. ( 41 de ani) din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, la ora 18.50, poliţiştii de ordine publică din Sebeş l-au depistat pe un bărbat de 27 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parc din Sebeş, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.20, poliţiştii rutieri din Ocna Mureş au oprit, pentru control, pe raza localităţii Razboieni – Cetate, un autoturism condus de P.O. (30 de ani), din comuna Lunca Mureşului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, la ora 15.20, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe G.G. (29 de ani), din Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din noiembrie 2014.

Tot duminică, la ora 9.05, poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat pe A.M. (24 de ani) din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vezi şi Acțiune pe principalele artere din Alba: Zeci de permise reținute și peste 500 de amenzi aplicate de polițiști

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax