Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șapte kilometri de drum, la ieșire din Zlatna spre Câmpeni, ar putea fi asfaltați anul acesta. Atanasiu: „Am obținut finanțare”

Publicat

Șapte kilometri de drum din munții Apuseni ar putea fi asflatați anul acesta, dacă răspunsul Consiliului Național de Soluționare a Licitațiilor vine în timp util și vremea bună persistă. Acesta a fost anunțul făcut de deputatul Teodor Atanasiu vineri, după ce acesta a declarat că s-a obținut o finanțare de la Ministerul Transporturilor pentru reabilitarea drumului de la ieșire din Zlatna înspre Câmpeni. 

„Am vorbit la Ministerul Transporturilor, pentru că era o mare jale privind fondurile puține rămase pentru drumuri până la sfârșitul anului. Am reușit să obținem o sumă de bani pentru a reabilita drumul din Apuseni, pentru că drumul spre Câmpeni a devenit destul de greu practicabil. S-a ținut deja licitația pentru 7 km de asfaltare de drum care urmează să se reabiliteze anul acesta urmând să continue anul viitor pe ceilalți kilometri. Din păcate nu s-au apucat de lucrări pentru că a fost o contestație la licitație și așteptăm răspunsul Comisiei de Soluționare a Licitațiilor, dar dacă vine în timp util, până nu se strică vremea, vom putea să facem cei 7 km din sus de Zlatna anul acesta.

În cadrul aceleiași discuții, deputatul a mai menționat, fără a oferi detalii, că, tot în urma unei discuții cu ministrul Transporturilor, a fost rezolvată problema ieșirii de pe autostradă spre orașul Cugir: „Am discutat și despre ieșirea de pe autostradă a orașului Cugir, nefinanțată în urma licitației, se pare că s-a găsit o soluție și că vom avea o ieșire de pe autostradă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax