Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Săracu` Paul”, desemnat candidatul PNL la Primăria Alba Iulia. Voicu Paul, susținut în ședința Biroului Politic de Mircea Hava

Publicat

Voicu Paul a fost desemnat sâmbătă candidatul PNL la Primăria Alba Iulia, în cadrul ședinței Biroului Politic Judetean. La ședință au participat aproximativ 35 de liberali, fiind validați 70 de candidați pentru fiecare localitate din județ și desemnat cel pentru Alba Iulia.

La această dată doar USR și PNL și-au desemnat candidații la Primăria Alba Iulia.

Vezi și LISTA candidaților PNL Alba la alegerile locale 2020. Cine intră în lupta pentru fotoliile de primari

Potrivit unor surse, Voicu Paul a fost susținut de europarlamentarul Mircea Hava, care s-ar fi exprimat „<Săracu` Paul> … este singur în Primărie și nu-l ajută nimeni”. Printre cei care au făcut lobby pentru validarea lui Voicu s-a numărat și primarul din Sebeș, Dorin Nistor.

Pentru a putea candida, Voicu Paul trebuie validat și de Biroul Politic Național.

Surse din PNL au declarat că desemnarea lui Voicu Paul este un nou episod în războiul subteran care se dă între tabăra care îl are lider pe Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba și cea condusă de europarlamentarul Mircea Hava. Prin desemnarea lui Voicu Paul candidat la Primăria Alba Iulia, fostul primar, Mircea Hava arată că vrea să-și mențină controlul orașului.

Candidatura lui Voicu Paul va trebui validată de Biroul Politic Național al PNL, dar aceasta este doar o formalitate având în vedere influența pe care o are fostul primar Mircea Hava la nivelul conducerii naționale a partidului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 13.06.2020 at 18:26

    Nu mai scapam de umbra lui Stalin in Primarie ! Doar dupa alegeri.Cine sa voteze o aratare a batranului Stalin ? Poate ma insel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax