Connect with us
Publicitate

SPORT

Sărbătoriții zilei de Sfântul Ioan, din lumea sportului

Publicat

Vineri, toți cei care poartă numele de Ion şi cele derivate din acesta își vor sărbători ziua onomastică. Din sportul albaiulian, vă prezentăm sărbătoriții.

La Federația Română de Powerlifting, președintele Ioan Frățilă își va serba ziua de nume.”Pe plan sportiv, mi-aș dori să punem o cireașă pe tort federației de powerlifting și la haltere îmi doresc ca să avem un an la fel de bun ca 2010”, a spus Ioan Frățilă, care este președintele FR de Powerlifting și antrenor la secția Haltere la CS Unirea Alba Iulia.

Citește și SFÂNTUL IOAN 2019: MESAJE şi FELICITĂRI de SFÂNTUL IOAN Botezătorul. Felicitări pentru Ion, Ioana, Nelu, Oana

Clubul de fotbal Unirea Alba Iulia are patru sărbătoriți. Este vorba de președintele executiv, Nicolae Ioan Lupu, de acționarul Marian Ionel Sarmeș, de fotbalistul albaiulian, Ioan Grozav și de organizatorul de competiții, Ion Vlad.


îmi doresc doar ca Unirea să redevină echipa care a fost în trecutul apropiat și pe plan personal îmi doresc să fiu sănătos”, a declarat Nicolae Ioan Lupu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.


Fostul președinte al Unirii Alba Iulia, Marian Ionel Sarmeș, în prezent acționar la clubul din Cetatea Marii Uniri s-a destăinuit și el, dezvăluind speranţele pe care le are, cu ocazia zilei de nume. ”Personal, îmi doresc multă sănătate, iar, per total, să fie mai bine în țara asta. Legat de Unirea, o să fie foarte bine și nu o să pice, cum cred unii ”, a declarat Sarmeş.


După ce a fost mai mult accidentat, în prima parte a campionatului, Ioan Grozav pune pe primul loc sănătatea: ”În ceea ce privește sportul, îmi doresc să scăpăm de situația în care suntem și să apuc să joc și eu. Pe plan personal, îmi doresc să fiu sănătos și să scap de accidentări și să fie un retur foarte bun”.


Organizatorul de competiții de la Unirea, Ion Vlad este unul dintre oamenii „cei mai vechi” din staff-ul albaiulienilor. Acesta a participat și la promovarea din 2003 și la cea din 2009: ”Îmi doresc sănătate multă și bucurii multe. Și legat de Unirea, îmi doresc să ne ajute Dumnezeu să ne începem activitatea și să ne sprijine lumea cu bani”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax