Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şase șoferi au devenit pietoni, în urma unei acțiuni a polițiștilor, pe DN67C

Publicat

pol

Șirul neregulilor descoperite de polițiști în trafic continuă. Săptămânal, sute de șoferi sunt trași pe dreapta de oamenii legii și de cele mai multe ori sunt descoperite diferite nerespectări la regimul circulației rutiere. Un exemplu este și acțiunea polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, care au organizat, pe DN 67C, o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere ce au drept cauză viteza excesivă, precum şi nerespectarea regulilor privind depăşirea.

În urma acestei acțiuni a polițiștilor au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.097 lei, din care patru pentru depășirea neregulamentară, 20 pentru depășirea limitei legale de viteză și 11 pentru alte abateri constatate. De asemenea, şase șoferi au devenit pietoni, aceștia rămânând fără permisele de conducere, iar unui conducător auto polițiștii i-au suspendat certificatul de înmatriculare al maşinii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax