Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şase ani de închisoare pentru bărbatul din Bucerdea Grânoasă care şi-a lovit vecinul cu toporul în cap, în prezenţa poliţiştilor. Decizie la Tribunalul Alba

Publicat

crima topor Bărbatul de 48 de ani din Bucerdea Grânoasă care l-a lovit pe un localnic cu toporul în cap, în prezenţa a doi poliţişti care veniseră să aplaneze conflictul, a fost condamnat la închisoare de Tribunalul Alba. Pedeapsa este de 6 ani şi 6 luni după gratii. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel.

Tribunalul Alba s-a pronunţat în 7 martie, în cazul lui Iacob Răzăilă (48 de ani), din comuna Bucerdea Grânoasă, care i-a pus viaţa în pericol, anul trecut, unui localnic, după ce l-a lovit cu muchia toporului în cap. Sentinţa este de 6 ani şi 6 luni de închisoare, daune civile de 4.200 lei şi cheltuieli de judecată. Răzăilă se află la Penitenciarul Aiud, în arest, din noiembrie anul trecut.

Potrivit procurorilor, „în data de 8 noiembrie 2015, în jurul orei 19.25, în timp ce se afla pe raza comunei Bucerdea Grânoasă, județul Alba, pe fondul unor discuții contradictorii, în prezența a doi agenți de poliție care interveniseră pentru aplanarea unui conflict, i-a aplicat victimei C.I., în vârstă de 51 de ani, o lovitură cu un topor în zona capului, cauzându-i leziuni grave care au necesitat internare medicală de urgență și care i-ar fi putut pune viața în pericol”.

Vezi şi Lovit în cap cu muchia unui topor, în urma unui scandal. Un bărbat din Bucerdea Grânoasă a ajuns la spital

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax