Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘASE cazuri de coronavirus în România. Încă doi pacienți, unul de 16 ani și altul de 71 de ani, confirmați cu COVID 19

Publicat

Miercuri au fost confirmate alte două cazuri de infectare cu noul coronavirus în România, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre un adolescent de 16 ani din Timiș și un bărbat de 71 de ani din Suceava.

Adolescentul de 16 ani este nepotul bărbatului de 47 de ani, din Timișoara, care a fost depistat pozitiv, marți. Potrivit DSP Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Citește și DOUĂ noi cazuri de coronavirus, confirmate în România. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 17

De asemenea, rezultatele de miercuri ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează, conform procedurii, un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul realizat.

Al șaselea caz de coronavirus în România este un bărbat de 71 de ani din Suceava, întors în 28 februarie din Lombardia (Italia).

Reamintim că primul pacient depistat cu COVID 19, tânărul de 25 de ani din Gorj, este considerat vindecat după ce două teste au ieșit negative la un interval de 24 de ore unul de celălalt. Bărbatul a fost externat marți, 3 martie.

Celelalte două cazuri sunt o femeie de 38 de ani din Timișoara și un bărbat de 45 de ani din Maramureș. Cei doi au fost confirmați pozitiv în 28 februarie și sunt internați.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax