Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şase din cele opt tonete mobile scoase la licitaţie de Primăria Alba Iulia au fost închiriate. Preţ de adjudecare mai mare de 6 ori faţă de cel de pornire

Publicat

toneta mobila bicicleta Primăria Alba Iulia a închiriat, joi, şase din cele opt tonete mobile scoase la licitaţie pentru comercializarea produselor pentru turişti în acest sezon, în Cetatea Alba Carolina. Comercianţii vor plăti un preţ de 8 euro pe metrul pătrat pe zi, faţă de preţul de pornire, de 6 lei/mp/zi. Tonetele sunt închiriate până la sfârşitul lunii octombrie.

Şi-au găsit „clienţi” doar tonetele mobile care au mai fost închiriate şi până acum şi la care se pot vinde inclusiv produse de patiserie, popcorn, cafea, băuturi răcoritoare din fructe, cafea sau îngheţată. Pentru celelalte două, cu destinaţie punct de informare mobil şi stand de suveniruri, a fost doar un singur ghid autorizat care s-a prezentat la licitaţie, iar condiţia era de cel puţin trei oferite depuse, astfel că procedura va fi reluată.

Cele şase tonete mobile au fost adjudecate de SC Gruian Ariana SRL, PFA Borja Cornel, PFA Ruscior Marcela, ÎI Kasler Diana, Mira Summer SRL şi ÎI Măruţă Radu.

Pentru aceste tonete, este interzisă staţionarea în vederea prestării activităţilor comerciale, chiar şi pentru o perioadă scurtă de timp: pe spaţiile verzi, în Piaţa Cetăţii, în faţa Muzeului şi Sălii Unirii, în faţa catedralelor, pe arealul porţilor Cetăţii, pe podurile de lemn destinate circulaţiei pietonale, pe podul de acces în cetate, auto şi pietonal, dinspre latura de vest, pe traseul dintre Poarta a II-a şi Poarta a III-a – zona Obelisc, pe trotuarele a căror lăţime este mai mică de 2 metri, pe pistele de biciclete, în parcări, pe zonele destinate circulaţiei auto.

În afara programului de funcţionare, toneta va fi mutata de pe domeniul public alocat comercializării, într-un spaţiu închis în afara spaţiului public, prin grija comerciantului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax