Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SC Drumuri și Poduri Locale Alba se reorganizează. În acest an sunt preconizate investiții în drumuri de circa 30 de milioane de lei

Publicat

Conducerea SC Drumuri și Poduri Locale Alba SA a întocmit un plan de reorganizare și eficientizare a activității societății, pe care l-a prezentat, marţi, conducerii CJ Alba. În cadrul ședinței tehnice s-a discutat despre adaptarea societății la cerințele pieței și continuarea politicilor de investiții în infrastructura județului.

Planul a fost deja însușit de conducerea SC DPL SA, precum și de Consiliul de Administrație al societății, iar punerea sa în aplicare va conduce la o mai bună adaptare a firmei la cerințele pieței. Totodată, se va putea continua politica de investiții în infrastructura județului Alba începută de Consiliul Județean Alba în urmă cu mai mulți ani.

După ce anul trecut Consiliul Județean Alba a reușit asfaltarea a 80 de kilometri de drum județean, pentru acest an sunt prevăzute lucrări pe drumurile județene în valoare de circa 30 de milioane de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax