Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în faţa unui bar din Cîmpeni: Localnic reținut de poliţişti pentru vătămare corporală. L-a lovit cu pumnul pe un bărbat din judeţul Mureş

Publicat

Un bărbat din Cîmpeni a fost reținut de către polițiști pentru că a lovit o altă persoană din județul Mureș. Incidentul s-a petrecut în faţa unui bar şi a fost legatu de neînțelegeri referitoare la montarea unor scocuri.

Poliţiştii din Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de C.M.C., de 46 de ani, din Cîmpeni, bărbat ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală, faptă comisă în data de 8 august, asupra unui bărbat din judeţul Mureş.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că vineri, 8 august, dinimeaţa, între C.M.C şi F.G., din Ungheni, judeţul Mureş, în timp ce se aflau în faţa unui bar din Cîmpeni, s-a produs un conflict spontan legat de montarea unor scocuri.

Bărbatul din Cîmpeni -a lovit pe F.G. cu pumnul în zona ochiului stâng.

Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale la spitalul din Cîmpeni iar ulterior au fost transferată la spitalul din Alba Iulia.

Din certificatul medico legal emis la data de 12 august de Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş rezultă că, pentru vindecarea leziunilor suferite în urma agresiunii, victima are nevoie de 110-120 de zile de îngrijire medicală.

În baza actului de constatare medico-legală, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei din infracţiunea de lovire sau alte violenţe în cea de vătămare corporală.

C.M.C. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere pentru dispunerea de măsuri preventive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax