Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în PNL Alba: Deputatul de Alba Alin Ignat și-a dat demisia din partid

Publicat

Scandal în PNL Alba: Deputatul de Alba Alin Ignat și-a dat demisia din partid, la scurt timp după ce Biroul Politic Județean al organizației județene validat listele de candidați pentru Parlament.

Acest lucru s-a întâmplat miercuri seară. El nu s-a mai regăsit pe un loc eligibil pe noua listă.

Potrivit listei votate, ar fi ocupat poziția 4 pentru Camera Deputaților, după Florin Roman, Alexandru Radu și Daniel Breaz.

Vezi aici LISTA candidaților PNL Alba pentru alegerile parlamentare. Surprizele plasate pe locurile ”câștigătoare”

Este o poziție neeligibilă. Deputatul a confirmat pentru Alba24 că a plecat din PNL.

”Demisia este reală. Sunt nemulțumit de modul în care s-a făcut, fără legătură cu criteriile stabilite chiar de conducerea partidului și a s-a făcut cu încălcarea statului.

O să fac publice sondaje care arată unde sunt cei care se consideră mari lideri ai partidului. Toate motivele le voi anunța în perioada următoare.

Între timp mă voi dez-afilia de la grupul PNL. Voi activa ca independent până la finalul mandatului” a spus Alin Ignat pentru Alba24.

Citește și Oferta electorală a PNL Alba pentru parlamentare: cunoscuți, necunoscuți și controversați. Cine sunt candidații de pe listă

Surse din PNL Alba au declarat că miercuri seară, deputatul Alin Ignat a luat cuvântul în ședința biroului politic și a anunțat că pleacă.

Imediat după ce s-a declarat nemulțumit, în încercarea de a fi liniștit, a fost abordat pentru a i se propune o funcție la București (secretar de stat, șef de agenție), el refuzând.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Unul

    joi, 29.08.2024 at 13:10

    Bravo Ignatievici Ignat. Cu ușa trântită de tine și de alții ca tine, peneleaua se împrăștie luată de vânt. Poate va rămâne doar cartea nescrisă a lui Ciucă din toată adunătura voastră.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate