Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în Stâna de Mureș: Opt tineri sunt cercetați penal, după ce s-au bătut în fața unui bar

Publicat

Un scandal a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui bar din Stâna de Mureș, comuna Noșlac, unde, 8 tineri turmentați au început să se certe și să își aplice lovituri. Poliția, sesizată prin apelul de urgență 112, s-a deplasat la fața locului, a aplanat conflictul și a întocmit, pe numele acestora, un dosar de cercetare penală.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 4.20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că în faţa unui local public din localitatea Stâna de Mureş, comuna Noşlac, s-a produs un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au intervenit pentru aplanarea conflictului şi au constatat că acesta s-a produs între 8 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, toţi din comuna Lunca Mureşului, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de alcool. În timpul conflictului aceștia şi-au aplicat reciproc lovituri, leziunile suferite fiind uşoare şi nu au necesitat internarea.

Faţă de cei opt tineri a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

FOTO: Arhivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax