Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-o familie din Alba Iulia: Un bărbat de 70 de ani, bătut de propriul fiu

Publicat

arhiva foto

Un bărbat de 70 de ani, din Alba Iulia, a fost agresat fizic de propriul fiu. Polițiștii au emis ordin de protecție pentru agresor, căruia i-au deschis dosar penal penru violență în familie.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 20 august, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către fiul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, bărbatul, în vârstă de 41 de ani și-ar fi agresat tatăl.

Pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. De asemenea, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, au precizat reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax