Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o familie din Sebeș, tranșat în instanță: Un bărbat nu mai are voie să se apropie de nevastă timp de trei luni

Publicat

Un bărbat care și-a agresat soția și a amenințat-o cu moartea s-a ales cu un ordin de protecție. Este vorba despre un bărbat din Sebeș care nu mai are voie să se apropie de soția sa, timp de trei ani. 

Faptele pentru care bărbatul a ajuns în regim de urgență, în fața magistraților din Sebeș, s-au petrecut în data de 10 martie. Câteva zile mai târziu, bărbatul a ajuns în instanță.

În data de 15 martie 2024, judecătorii au considerat că bărbatul trebuie să primească un ordin de protecție.

Este vorba despre un caz de violență, pus pe seama consumului de alcool. Nervos, bărbatul a lovit-o pe femeie, și a amenințat-o cu moartea. Fapta s-a produs în fața celor doi copii ai familiei: unul de 6 ani, iar altul de 2 ani.

Situația reținută de magistrați

(…) în data de 10 martie 2024, în jurul orei 21:30, în timp ce se aflau în locuința lor, pe fondul consumului de alcool, agresorul a lovit-o cu palma în zona feţei pe soţia sa, și i-a adresat cuvinte jignitoare și ameninţări cu moartea, respectiv că o va omorâ, că o va băga în spital, incidentul având loc în prezenţa copiilor, în vârstă de 6 ani, respectiv 2 ani, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, în data de 15 martie 2024, magistrații Judecătoriei Sebeș au admis cererea autorităților și au emis ordinul de protecție.

Bărbatul nu mai are voie să se apropie de femeie timp de 3 luni, sau chiar să ia legătura cu ea.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax