Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-o locuință din Ocna Mureș. O femeie a fost rănită, după ce a fost bătută de un bărbat. Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

O femeie din Ocna Mureș a fost rănită după ce fost lovită în propria locuință, de către fratele partenerului său. Scandalul a izbcnit în curtea locuinței femeii din Ocna Mureș. Agresorul s-a ales cu dosar penal, iar polițiștii au emis și ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, joi, 2 noiembrie 2023, în jurul orei 09,20, polițiștii din Ocna Mureș au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 41 de ani, din Ocna Mureș, cu privire la faptul că a fost agresată de o rudă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce se afla în curtea locuinței victimei, fratele concubinului său, un bărbat în vârstă de 46 de ani, ar fi devenit violent și i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri, fiind necesară acordarea de îngrijiri medicale.

„Față de bărbat, a fost emis ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Cercetările sunt continuate, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax