Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL într-un bloc din Aiud, provocat de un soţ gelos. Bărbat de 33 de ani, amendat de jandarmi

Publicat

masini jandarmi Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu amendă de la jandarmi după ce a provocat, marţi, un un scandal de proporţii într-un bloc de locuinţe din municipiul Aiud. Era gelos pe soţie, astfel că a ameninţat-o. A fost nevoie de intervenţia de urgenţă a jandarmilor care au aplanat conflictul.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani se întorsese acasă în jurul orei 22.00, iar o jumătate de oră mai târziu, soţia sa a solicitat prin apel la 112 ajutorul de urgenţă al jandarmilor deoarece, din cele relatate de aceasta, avea motive temeinice să se teamă pentru integritatea sa fizică. Un echipaj de jandarmerie a răspuns solicitării respective, s-a deplasat la apartamentul acesteia situat pe strada Unirii din municipiul Aiud şi a acţionat pentru aplanarea episodului violent.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, bănuindu-şi soţia de infidelitate, bărbatul a înjurat-o, a ameninţat-o cu acte de violenţă şi chiar a îmbrâncit-o, deranjându-i şi pe ceilalţi locatari. Nu a oferit o explicaţie pentru comportamentul său, dar a admis că este “ tare jelos” şi, uneori, ţine să-i amintească aceasta şi soţiei.

Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei şi îndrumat să evite să mai fie implicat în astfel de situaţii pedepsite de lege.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax