Connect with us
Publicitate

AIUD

Scandal într-un local din Aiud. Un bărbat a fost tăiat pe față cu un ciob de sticlă. Agresorul reținut

Publicat

politie noaptea

Un bărbat de 34 de ani din Aiud a provocat un scandal, într-un local public din oraș, în noaptea de 21 spre 22 octombrie. Scandalul a continuat și în afara localului, pe stradă unde acesta l-a tăiat cu un ciob de sticlă pe față, pe un bărbat din Rădești.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din Aiud, care este bănuit de săvârșirea unor fapte de lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

Recomandări: Ucigașul primarului din Lunca Mureșului cere revizuirea hotărârii prin care a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 21/22 octombrie 2019, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal.

Scandalul ar fi continuat și în afara localului, pe stradă, unde bărbatul a făcut gesturi obscene și l-ar fi tăiat cu un ciob de sticlă, pe față, pe un bărbat din Rădești. Potrivit certificatului medico – legal prezentat de victimă, aceasta are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecarea leziunilor produse.

Citește și Bătaie în miez de noapte între doi bărbați, pe o stradă din Alba Iulia. Unul a ajuns la poliție, celălalt la spital

În cursul zilei de azi, 23 octombrie, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale, au transmis reprezentanții IPJ Alba, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax