Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-un sat din Apuseni: Un tânăr de 22 de ani a fost reținut pentru loviri sau alte violențe, după o bătaie la beție

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din județul Alba a fost reținut luni, 13 noiembrie. El este acuzat că l-a lovit pe un alt tânăr. Scandalul s-a produs în localitatea Cărpiniș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani, din localitatea Gârbova, județul Alba.

El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii avute cu un alt tânăr, în vârstă de 19 de ani, din Cărpiniș.

Tânărul de 22 de ani ar fi devenit violent și i-ar fi cauzat celuilalt leziuni corporale, pentru vindecarea cărora ar fi necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de marți, 14 noiembrie 2023, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornelia

    marți, 14.11.2023 at 17:25

    altul, vai, imi fac griji sa mai ies din casa !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax