Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL între soţie şi amantă, în faţa blocului „Turturica” din Alba Iulia. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

Publicat

 masina jandarmiDouă tinere s-au luat la harţă, luni seara, în faţa blocului „Turturica” din cartierul Cetate din Alba Iulia. Motivul? Un bărbat. Una dintre cele două este soţia omului în cauză şi cealaltă este presupusa amantă. Scandalul a început în momentul în care nevasta i-a cerut celeilalte tinere să înceteze presupusa relaţie cu soţul ei. Jandarmii au intervenit şi le-au amendat pe cele două tinere.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, luni, 17 august, în jurul orei 18.00, în faţa unui bloc de locuinţe situat pe strada Arbsberg din municipiul Alba Iulia.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a constatat că două femei se certau şi se ameninţau cu acte de violenţă, fără să ţină cont că episodul violent era urmărit de mai multe persoane, printre care şi minori.

După aplanarea conflictului jandarmii au trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut.

A reieşit astfel că, în faţa blocului în care locuieşte, o tânără în vârstă de 22 de ani a întâlnit-o întâmplător pe C.P. (20 de ani), din Alba Iulia şi i-a cerut acesteia să înceteze o presupusă relaţie amoroasă cu soţul său. Între cele două a izbucnit un conflict spontan care risca să se amplifice deoarece audienţa se împărţise în două tabere care, la rândul lor, discutau contradictoriu şi luau parte uneia sau alteia dintre cele două beligerante.

Speriat de o foarte posibilă amplificare a incidentului, unul dintre spectatori a apelat telefonic la ajutorul jandarmilor.

În urma intervenţiei jandarmilor, ambele femei au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 lei şi îndrumate ca pe viitor să apeleze la căi legale pentru stingerea disensiunilor personale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax