Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între soţie şi amantă, în plină stradă, la Cîmpeni. Injurii, ameninţări şi bruscări. Jandarmii au dat amenzi

Publicat

masini jandarmi A fost la doi paşi să ia bătaie, în plină stradă, la Câmpeni. O tânără despre care o femeie bănuia că este amanta soţului său a fost ţinta unor injurii, ameninţări şi chiar bruscări în public, din partea soţiei în cauza şi a surorii sale. Jandarmii au intervenit de urgenţă şi au aplanat conflictul.

Incidentul a fost semnalat marţi, la ora 14.30 în centrul oraşului Câmpeni. Eleonora M. (42 de ani) şi sora acesteia, Gabriela M. (39 de ani), ambele din localitate, se îndreptau spre casă, iar la un moment dat au observat o tânără despre care bănuiau că este amanta soţului Eleonorei. Fără să ţină cont că se afla într-o zonă intens circulată, femeia presupus înşelată, acompaniată de sora sa, a înjurat-o, a jignit-o, a ameninţat-o cu bătaia şi chiar a bruscat-o pe cea pe care o acuza că are o relaţie amoroasă cu soţul său. Incidentul a atras repede atenţia trecătorilor, iar unul dintre aceştia, indignat de cuvintele obscene proferate şi temându-se că situaţia ar putea degenera, a apelat 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine.

Aflat în zonă, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a luat măsuri pentru aplanarea situaţiei.

Pentru faptele lor, cele două surori au fost sancţionate contravenţional, Eleonora cu amendă în valoare de 200 de lei, iar sora sa cu avertisment scris.

Totodată au primit îndrumări asupra comportamentului viitor şi li s-a amintit că, potrivit prevederilor codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax