Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la un local din Alba Iulia: Şase tineri cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice. Unul dintre ei a ajuns la spital

Publicat

bataieŞase tineri din Alba Iulia şi Orăştie au fost implicaţi într-un scandal produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui local din municipiu, la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu Calea Moţilor. Doi dintre ei s-au luat la bătaie şi unul a ajuns la spital. Toţi cei şase sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Duminică, 19 octombrie, la ora 3.37, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că în fața unui local public situat la intersecția Bd. Revoluției cu Calea Moților din oraş, s-a produs un scandal, iar doi tineri s-au agresat reciproc.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii de ordine publică împreună cu cei de investigații criminale a rezultat că scandalul s-a produs între patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, pe de o parte și doi tineri de 20 și 28 de ani, din Alba Iulia. Conflictul a fost unul spontan şi s-a produs în timp ce tinerii stăteau la coadă pentru a fi serviţi.

În timpul scandalului, S.D., de 21 de ani, din Orăștie și M.I.L., de 28 de ani, din Alba Iulia și-au aplicat reciproc lovituri. S.D. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Față de toate cele şase persoane implicate în scandal, polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax