Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Scandal pentru PNRR. PSD acuză Guvernul că tratează județele conduse de social-democrați ca pe zone cu cetățeni de rangul doi

Publicat

paul stanescu

Programul Național de Reziliență și Redresare generază scandal între principalele forțe politice ale țării, PNL și PSD. 

Social-democrații acuză că investițiile prin PNRR ar viza doar zonele controlate de liberali, în timp ce județene, municipiile, orașele și comunele conduse de primari PSD ar fi tratate ca niște ”zone administrative populate cu cetățeni de rangul doi”.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susține că premierul Florin Cîțu ar fi început să amenințe primarii PSD cu tăierea resurselor financiare și că folosește PNRR pe post de măciucă politică.

Principalele declarații ale lui Paul Stănescu

Au promis că Planul de Redresare n-o să lase pe nimeni în urmă. Că va acoperi toate regiunile, iar fondurile vor fi împărțite echitabil.

Însă PNRR-ul, în forma în care a fost deja trimis la Bruxelles, a exclus un domeniu important pentru România, agricultura.

Inexistența banilor pentru investiții în agricultură este un eșec îngrozitor. Ar trebui să le crape obrazul de rușine!

Mai mult, Cîțu a început deja să amenințe primarii PSD cu tăierea resurselor bugetare. Un comportament josnic și inacceptabil al unui om pus cu mâna lui Iohannis pe lista de parlamentari PNL, fără a avea vreo legitimitate autentică în rândul românilor.

Vrea să folosească PNRR-ul ca măciucă împotriva primarilor, ca un megaloman care crede că nu doar bugetul României, ci si fondurile europene, sunt un fel de portofele ale liberalilor!

Cîțu și ai lui sunt atât de cinici încât privesc consiliile județene, municipiile, orașele și comunele conduse de primari PSD drept zone administrative populate cu cetățeni de rangul doi.

Asta fac acum, vor să-i pedepsească pe români că votează PSD! Sper că se vor trezi, totuși, la realitate și nu vor îndrăzni să folosească PNRR-ul ca pe un instrument de amenințare și șantaj, prin care să discrimineze mai multe regiuni ale țării pe criterii politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gina.

    sâmbătă, 05.06.2021 at 22:27

    La noi in judet s-ar presupune existenta a doua sute de rachete de mercur antigrindina, ploi, si frig excesi lapovita la munte in jdetele Teleorman, Valcea, Olt, Mehedinti, cca 1 milion jumate hectare de culturi in pericol, acum ce dorim in trecerea la euro, in angajamentul BNR al doamnei Viorica Dancila?…sintem integrati in UE mai nou zona riverana a tarii, deci, in lipsa unui resort serios al SANATATII, sintem cei cu insemne pe Finante ca tot restul europenilor.Sindicat Turism…si sa vedem ca resurse bogate subsol si minerale exista s-a manifestat in Invatamantul celui de-al 4 lea val pandemic viitor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax