Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandalul AIDA-TL: Consilierii locali ai PSD se declară „competenți” pentru „monitorizarea activității financiare a STP”

Publicat

După ultima ședință de Consiliu Local de la Alba Iulia, când s-a rulat un nou episod al „scandalului STP”, social-democrații Horațiu Clepan și Bogdan Medrea au ieșit din nou în fața presei cu o replică la adresa directorului Stelian Nicola. Vineri, directorul STP a prezentat un raport de venituri și cheltuieli ale companiei pe care o conduce, ceea ce a produs mai degrabă revoltă în rândul consilierilor. Aceștia au fost deranjați de faptul că informațiile nu le-au fost prezentate la solicitarea comisiei constituite în Consiliul Local pentru monitorizarea firmei de transport. Mai mult, directorul STP susține că acea comisie este constituită ilegal, pentru că nu conține funcționari și experți în domeniul economic. 

Absent de la ședința de Consiliu Local de vineri, Horațiu Clepan (membru al comisiei de monitorizare a activității STP, alături de Simone Albani) a reacționat marți la afirmațiile directorului STP: „Vreau să îi spun domnului Stelian Nicola că sunt economist de profesie și subinginer de drumuri și poduri și dețin o firmă de transport din anul 2000. Cred că sunt suficient de competent să știu ce se întâmplă într-o firmă de transport”.

Tot în ședința de vineri, directorul STP Stelian Nicola a propus un audit independent, plătit din banii firmei, inițiativă respinsă de consilierii social-democrați.

Citiți și:

STP solicită aprobarea unui audit independent la contractul cu CL. Directorul Stelian Nicola a prezentat un raport de venituri și cheltuieli ale firmei

„Directorul STP Stelian Nicola ne-a prezentat un raport, mai degrabă un fel de broșură, prin care vroia să arate că acea comisie propusă de noi pentru monitorizarea activității STP nu este legală. El a venit cu o idee, ca o firmă de audit să verifice tot felul de chestii. Noi credem că nu este cazul să angajăm o firmă de audit. Am cerut cinci puncte în care să ne explice pe ce se duc banii și nu să se cheltuie alți bani pe o firmă de audit. Dacă ei ne răspund la cele cinci puncte, noi vom vota cu două mâini”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax