Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Scaunul cu rotile”, metoda folosită de două persoane prinse la furat într-un magazin din Alba Iulia

Publicat

scaun rotile dizabilitati handicap

Două persoane din comuna Șibot sunt cercetate de polițiști din Alba Iulia după ce ar fi sustras bunuri din incinta unei societăți comerciale. Acestea au fost ascunse într-un compartiment special amenajat sub șezutul unui scaun cu rotile, spun polițiștii.

La data de 30 ianuarie 2021, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că agenții de paza a unei societăți comerciale din Alba Iulia au surprins două persoane care ar fi sustras bunuri din incinta magazinului.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 42 de ani și o tânără de 29 de ani, ambii din comuna Șibot, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale, din Alba Iulia, ar fi sustras obiecte sanitare, scule, seturi de cuțite, obiecte de feronerie și de igienă, în valoare de 958 de lei, pe care le-ar fi ascuns într-un compartiment special amenajat, aflat sub șezutul scaunului cu rotile în care se afla bărbatul.

Față de cele două persoane, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax