Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbare fulger la vârful PSD Alba. Președintele organizației a fost înlocuit. Cine a fost numit interimar

Radu Marcel Tuhuț - primar Ciuruleasa

Publicat

Schimbare fulger la vârful PSD Alba. Președintele interimar al organizației, deputatul Radu Tuhuț, a fost schimbat din funcție. 

Decizia a fost luată luni, în ședința Consiliului Politic Național.

Contactat de Alba24, Tuhuț a declarat că nu i s-a prezentat vreun motiv pentru această decizie. A participat la ședință, online.

Citește și Crește tensiunea în interiorul PSD Alba din cauza unor întâlniri ”interzise”. Matieș – întâlnire cu AUR, Negrescu – cu Pleșa

În locul acestuia, în funcția de președinte interimar PSD Alba a fost numit europarlamentarul Victor Negrescu.

Tuhuț era președinte interimar al PSD Alba din 2020. Anterior, liderul organizației fusese Ioan Dîrzu.

Crește tensiunea în interiorul PSD Alba. Potrivit unor surse Alba24, în partid există mai multe tabere, iar miza o reprezintă viitoarea distribuție pe listele electorale, la alegerile de anul viitor.

Una dintre tabere ar fi condusă de senatorul Călin Matieș, iar alta de europarlamentarul Victor Negrescu, cel care coordonează activitate fililalei.

Citește mai mulț AICI: Crește tensiunea în interiorul PSD Alba din cauza unor întâlniri ”interzise”. Matieș – întâlnire cu AUR, Negrescu – cu Pleșa

UPDATE: mesajul lui Victor Negrescu după preluarea conducerii PSD Alba

Europarlamentarul Victor Negrescu a postat la ora 20,00 un mesaj prin care a anunțat că a preluat conducerea PSD Alba. Negrescu spune că sub coordonarea sa organizația PSD din Alba va putea ”recâștiga încrederea cetățenilor dezamăgiți de politica locală și lipsa unei alternative viabile.”

Iată mesajul noului șef al PSD Alba:

”Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a decis astăzi desemnarea mea în rolul de coordonator județean al PSD Alba, prin prisma calității de vicepreședinte regional.

A venit vremea să ne asumăm împreună cu echipa noastră de primari și lideri locali, responsabilitatea coordonării activității politice a PSD în județul Alba cu scopul de a dezvolta cele mai bune proiecte pentru județ.

Prin responsabilitate, unitate, bună colaborare și mai ales prin propunerea și realizarea de proiecte pentru dezvoltarea județului Alba putem recâștiga încrederea cetățenilor dezamăgiți de politica locală și lipsa unei alternative viabile.

Abordăm acest drum nou constructiv și serios. Toată lumea are loc în acest proiect prin care dorim să arătăm că suntem singura formațiune politică ce luptă pentru Alba.

Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere.” a scris Negrescu pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    luni, 06.11.2023 at 16:17

    Câtă degringoladă la acest PSD.Toate ciurucurile s-au adunat acolo şi vine unul ca Negrescu să-i conducă de la mii de kilometrii. Un harcea-parcea total şi iremediabil. Şi mai vreau şi să conducă Primăria. Anchilozaţilor, neputincioşulor, năcădăilor !

  2. Pripon Marius

    luni, 06.11.2023 at 18:53

    Toți aceștia sunt niște nulități! Trebuie dați afară toți cei care sunt acum la conducerea psd Alba! Trebuie promovați oameni integri care să nu fie cumpărați! PSD Alba este vândut la PNL

  3. Rika B0$$

    marți, 07.11.2023 at 01:14

    Niste hoții ce o să ardă în iad 😈
    Chinuri plăcute la toată clasele politice 😉

  4. Profani politici

    vineri, 10.11.2023 at 21:22

    Acest domn încrezut care VREA sa preia PSD-ul, adică iar seful nu este propus și confirmat de către membrii organizației, uita ca de fapt tot el este cel care dicta aiurea din umbra si pina acum și este de fapt singurul responsabil pt toate eșecurile organizației Alba.A neglijat experienta seniorilor și sa înconjurat de trădători și nulități, făcând de ris ce se crease înaintea lui. Nu te consulți cu membrii, cauți doctor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax