Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbare la vârful PSD Alba. Corneliu Mureșan preia conducerea organizației, de la Victor Negrescu

Publicat

Schimbare la vârful PSD Alba. Corneliu Mureșan preia conducerea organizației PSD Alba, a anunțat europarlamentarul Victor Negrescu.

„Astăzi, Partidul Social Democrat a decis desemnarea unei noi echipe de conducere a organizației PSD Alba care va fi condusă de bunul meu prieten și coleg, Corneliu Muresan.

Noua echipă este formată din cei alături de care am obținut un scor istoric în Alba pentru PSD și care au convins cetățenii să ne sprijine în proiectele pe care le avem pentru dezvoltarea județului.

Corneliu Mureșan a obținut un număr de voturi impresionant pentru un tânăr de 38 de ani și sunt convins că împreună cu noua echipă de conducere pe care a gândit-o va continua proiectul nostru pentru o schimbare în bine în administrația județului.

Fiecare coleg, și sunt foarte mulți la care mă gândesc, are locul său în această echipă și voi continua să mă implic, din postura de vicepreședinte național al PSD, pentru ca munca fiecăruia să fie respectată și recunoscută la justa sa valoare.

Doresc încă o dată să le mulțumesc tuturor colegilor noștri și celor care au avut încredere în mine și în proiectul nostru NoulPSDAlba. Am demonstrat că se poate și că putem să aducem schimbarea legitimă pe care o așteaptă cetățenii de la noi. Continuăm împreună”, a scris Victor Negrescu, pe pagina de Facebook.

Victor Negrescu este cel care a coordonat organizația județeană a PSD Alba pe parcursul alegerilor locale și europarlamentare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate