Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Școala ”smart” din Ciugud se mută în online, din cauza numărului de cazuri noi de coronavirus identificate în comună

Publicat

scoala ciugud

În urma numărului ridicat de cazuri de coronavirus – 13 persoane confirmate și cu o incidență de 4,13 la mie, la Ciugud, autoritățile au luat decizia ca școala să se mute exclusiv în online. 

Mai exact, comuna Ciugud se află momentan în scenariul roșu. Din aceasta cauză, de săptămâna viitoare, cei aproximativ 160 de elevi vor face ore de acasă.

Săptămâna viitoare va avea loc o ședința administrativă în care se va decide pentru ce perioadă de timp elevii de la Cigud vor face școală online, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei din Ciugud, Dan Lungu.

Elevii școlii din Cigud chiar dacă vor face orele de acasă au la dispoziție o platformă interactivă, unde vor relaționa și interacționa în timp real cu profesorii, dar și cu colegii lor.

CITEȘTE ȘI: Cum se pregătește școala SMART din Ciugud de începerea cursurilor. Sistem de acces cu recunoaștere facială și termoscanare

O parte dintre persoanele confirmate pozitiv sunt din structuri care se află în luptă în prima linie, cu noul coronavirus, aceștia fiind asistenți medicali sau angajați ai MAI.

De asemenea, în comună va începe o ampla campanie de informare a localnicilor cu privire la toate măsurile sanitare și de precauție care trebuie luate pentru a se proteja de o posibilă infectare cu COVID-19.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax