Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scriitor la 16 ani. Dragoș George Baciu, elev al Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, își lansează prima carte

Publicat

Dragoș George Baciu s-a născut în 2004, în orașul Abrud, județul Alba. De la vârsta de opt ani a început să scrie primele povești și la 16 ani a publicat deja prima sa carte.

Până la sfârșitul ciclului gimnazial a obținut diverse premii, atât pentru proză cât și pentru poezie.

A urmat clasele I-IV la Liceul de Arte „Corneliu Baba” din Bistrița, iar de la începutul ciclului gimnazial până în prezent este elev al Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

La vârsta de 16 ani, Dragoș George Baciu debutează cu romanul „Sub lumina neagră a zilei”. Printre pasiunile sale se numără cinematografia, pictura, lectura și instrumentele de percuție.

Despre carte

Sub lumina neagră a zilei – un roman de ficțiune care marchează sufletul cititorului prin acțiunea sa unică și prin momentele pline de suspans.

Amplasată în misterioșii Munți Apuseni ai Transilvaniei, inspirată din folclorul românesc, acțiunea romanului prezintă eterna luptă dintre bine și rău, trăită de diverse personaje memorabile. Entitatea malefică, numită în folclor „Omul Negru”, pășește în lumea noastră în Noaptea de Sânziene, pentru a înlănțui sufletele muritorilor.

Personaje care percep viața și legătura cu divinitatea în mod diferit, ajung să lupte împotriva răului, într-un spațiu ortodox și enigmatic.

O ultimă și adevărată cruciadă împotriva răului pur, venit din capătul unui multivers. O călătorie magnifică, plină de momente intense, acțiune, inteligență și imaginație.

Romanul va putea fi achiziționat, incepand cu data de 28 septembrie de pe web-site-ul autorului: www.dragosgeorgebaciu.com

Lansare de carte

Romanul “Sub lumina neagră a zilei”, autor: Dragoș George Baciu

Evenimentul de lansare a romanului de debut “Sub lumina neagră a zilei”, scris la vârsta de doar 16 ani, a autorului Dragoș George Baciu, va avea loc la Alba Iulia, duminică 27 septembrie 2020, de la ora 17.00, pe terasa cafenelei “Framm’s”, în cetatea Alba Carolina, strada Păcii 13 (lângă bibioteca Batthyaneum).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax