Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Scutul pădurii: 20 de metri cubi de material lemnos, confiscat de polițiști după verificări efectuate în Munții Apuseni

Publicat

Polițiștii din Apuseni au confiscat 20 de metri cubi de material lemnos, în urma unor verificări efectuate în teren și în trafic. Controalele vor continua.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 octombrie 2020, cu ocazia unui control efectuat în teren, polițiștii Postului de Poliție Avram Iancu au identificat, pe marginea unui drum forestier din zona ”Valea Boului”, 16 metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă, care ar fi fost tăiat în mod ilegal.

Polițiștii au indisponibilizat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de material lemnos, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor care l-au exploatat ilegal.

Tot miercuri, 7 octombrie, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din Câmpeni, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 4 metri cubi de cherestea, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Johnson&Jhonson

    joi, 08.10.2020 at 13:53

    Ma voi stiti ce inseamna 20mc?…..e infim…stire pentru fraieri!
    Spuneti-ne cate hectare s-au defrisat ilegal si pe cati ati prins…si ce se face cu adevarat pentru starpirea fenomenului.
    Pacat ca padurea nu poate vorbi…zice un proverb….

  2. Anuf

    joi, 08.10.2020 at 16:01

    Perfect deacord cu JOHNSON&JHONSON. pe un peridoc intra cred ca cel putin 40mc lemn. Asa ca 20mc e un fel de praf in ochi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax