Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul pădurii: Poliţiştii din Alba Iulia au confiscat 4,5 metri cubi de material lemnos

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au confiscat 4,5 metri cubi de material lemnos, în urma unui control efectuat la o autoutilitară. Șoferul care transporta lemnele a fost amendat de oamenii legii.

La data de 19 noiembrie, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au oprit în trafic, pe strada Detunata din Alba Iulia, o autoutilitară, condusă de C.V., un bărbat de 26 de ani din Alba Iulia.

Cu ocazia controlului a fost identificată cantitatea de 4,5 metri cubi de material lemnos, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Valea Ampoiului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax