Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Surprizele din noul sezon de vară 2024

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie

Publicat

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Arsenal Aventura & Aqua Park anunță începerea noului sezon și deschiderea bazinelor de înot, începând de sâmbătă, 18 mai.

Arsenal Aventura & Aqua Park este preferat și de mulți locuitori ai județului Alba, fiind ușor accesibil de pe autostradă. 

”Nouă tobogane diverse, după preferințe, în interior sau aer liber, cu locuri special amenajate pentru relaxare, așteapta iubitorii de distracție acvatică.

Cele mai apreciate de către vizitatori sunt bazinele cu jocuri și tobogane de peste 15 metri lungime, dar și zonele special amenajate pentru copii, cu apă încălzită” au transmis reprezentanții Arsenal, într-un comunicat transmis Alba24.

Parcul, care cuprinde 88 de hectare de pădure, este amenajat cu peste 20 de atracții dedicate aventurii:

  • opt trasee suspendate cu dificultăți diferite, printre care și un traseu negru, destinat experților în cățărare;
  • sărituri în gol de la 30 de metri;
  • o tiroliană de 607 metri dintr-un singur segment, cu pornire de la o înălțime de 55 de metri și o viteză atinsă de 70 km/oră;
  • tir cu arme; paintball & airsoft și multe alte surprize care așteaptă să fie descoperite.

Mai mult detalii despre prețuri și servicii, găsiți AICI.

Dacă doriți sa prelungiți distracția, parcul oferă spații de cazare în natură, restaurant și grill cu preparate culinare autentice, foc de tabără și zone de relaxare special amenajate pentru familii și grupuri.

Vacanța de vară 2024: Schimbări importante pentru turiștii care își petrec concediul în Grecia. Noi taxe și pe litoralul românesc

În imediata apropiere se pot vizita obiective turistice: Cetățile dacice din Munții Orăștiei (Sarmizegetusa Regia, Luncani – Piatra Roșie, Costești-Blidaru, Costești-Cetățuie, Căpâlna și Bănița), care fac parte din patrimoniul cultural mondial UNESCO, precum și Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Cetatea Mălăiești, Panteonul Moților, Peștera Bolii, Biserica din Densuș, Mănăstirea Prislop, Casa Muzeu Avram Iancu, sau Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva.

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie: Nu ratați nici parcul tematic militar

Arsenal Aventura & Aqua Park este cel mai mare parc tematic din România.

Cele 88 de hectare de pădure au fost transformate dintr-un depozit de armament într-un spațiu de relaxare și distracție, dedicat comunității.

Unicitatea locației este dată de diversitatea atracțiilor care răspund nevoilor tuturor, de la grupuri de prieteni, iubitori de adrenalină sau entuziaști ai naturii, la familii cu copii.

Unitățile de cazare care pot acomoda până la 200 de persoane fac Arsenal Aventura & Aqua Park o destinație potrivită vacanțelor prelungite.

Adresă: Strada Codrului, Orăștie 335700, Contact: 0799 108 391

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax