Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Se deschide Târgul de Crăciun de la Sebeș. Petrecere cu personaje de poveste și concert cu Lidia Buble

Publicat

Târgul de Crăciun de la Sebeș va fi deschis oficial în data de 6 decembrie, ora 18.00, în Parcul Tineretului. După inaugurarea Târgului și aprinderea iluminatului de sărbători, pe pationarul artificial va urma o petrecere cu acces gratuit, alături de animatori îmbrăcați în personaje de poveste care vor oferi dulciuri tuturor copiilor participanți la eveniment și îi vor însoți pe gheață, pentru a se bucura împreună de patinoarul care își așteaptă vizitatorii.

Vezi și LIVE VIDEO Parcul Sărbătorilor de Iarnă a fost deschis în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Colinde şi surprize

În perioada 6 – 31 decembrie 2017, în Parcul Tineretului, am încercat să dăm contur unei povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului. Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.  Nu va lipsi nici Moș Crăciun la întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului; el își va face apariția în seara zilei de 20 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți. Vă așteptăm cu drag, să dăruim împreună magia sărbătorilor de iarnă!” se arată într-un comunicat de presă.

Program:

Miercuri, 6 decembrie 2017

Parcul Tineretului

Ora 18.00

Inaugurarea Târgului de Crăciun

Aprinderea iluminatului de sărbători

Petrecere pe patinoarul artificial, cu acces gratuit, alături de animatori îmbrăcați în personaje de poveste. Personajele de poveste vor oferi dulciuri tuturor copiilor participanți la eveniment și îi vor însoți pe gheață, pentru a se bucura împreună de patinoarul care își așteaptă vizitatorii.

Program artistic, la scena montată în parc:

LIDIA BUBLE

Denisa Moga & band

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax