Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Se redeschide bazinul de înot din Alba Iulia. Program de funcționare și reguli de respectat

Publicat

Bazinul Olimpic Alba Iulia va fi redeschis pentru agrement, începând cu data de 2 iunie 2021. Programul de funcționare va fi între orele 7 și 22, însă, până în data de 25 iunie 2021, accesul pentru agrement nu va fi permis de luni până vineri, între orele 11 și 14, deoarece în acest interval se desfășoară programul ”Educație și sănătate prin înot”.

În baza acestui program, la inițiativa Primăriei și Consiliului Local Alba Iulia, elevii de clasa a doua din școlile din municipiu beneficiază de cursuri de inițiere înot gratuite.

În prima și a treia zi de luni din lună, bazinul este închis între orele 7-14 pentru igienizare.

Accesul în bazin va fi permis în limita a 70% din capacitate, fără a fi nevoie de programare prealabil.

Potrivit regulamentului de funcționare a bazinului, beneficiarii vor prezenta, de la medicul de familie, o adeverință medicală din care să reiasă că nu sunt în evidență cu boli infecțioase sau transmisibile, adeverință valabilă 6 luni de la data emiterii.

Adeverința va fi prezentată casierului de fiecare dată când se utilizează serviciile bazinului.

Administratorul își rezervă dreptul de a solicita actualizarea adeverinței medicale, indiferent de data emiterii acesteia, la existența oricăror suspiciuni cu privire la starea de sănătate a persoanei respective și interzicerea accesului în bazin, până la prezentarea unei noi adeverințe.

Accesul în bazin va fi permis cu doar respectarea tuturor regulilor și măsurilor specifice luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS-COV-2 și după completarea unei declarații pe propria răspundere referitoare la starea de sănătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax