Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Se redeschide patinoarul la Alba Iulia. Administratorul firmei a ajuns la o înțelegere cu Primăria

Publicat

Patinoarul din șanțurile Cetății, pe Latura de vest, în zona de sub Catedrala Încoronării din Alba Iulia, urmează să fie redeschis publicului, după aproape două zile de pauză.

Din datele comunicate de administratorul patinoarului, pentru alba24.ro, locația se redeschide sâmbătă (astăzi) de la ora 17.00.

Patinoarul a fost închis temporar, de vineri, fiind solicitată inițial demontarea jocurilor de distracții din imediata apropiere, ce au fost disponibile de 1 Decembrie.

Administratorul patinoarului spune că s-a ajuns la o înțelegere, referindu-se în special la primar, și că mașinuțele și caruselul vor rămâne în locație. Potrivit sursei citate, bradul de mari dimensiuni ar urma să fie montat la unul dintre colțurile patinoarului.

Pe Latura de Vest vor fi și căsuțe unde se vor comercializa alimente și produse de sezon.

Vezi și FOTO: Târgul de Crăciun de la Alba Iulia se deschide marți, 6 decembrie. Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în Cetatea Alba Carolina

Reprezentanții primăriei au precizat anterior că patinoarul va fi redeschis cel târziu marți, 6 decembrie, ora 18.00, atunci când începe oficial și Târgul de Crăciun la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax