Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se redeschide piaţa volantă din cartierul Cetate: Albaiulienii se pot aproviziona de Paşte cu produse tradiţionale proaspete

Publicat

piata volanta

Albaiulienii care doresc să se aprovizioneze de Paşte cu produse alimentare proaspete trebuie să ştie că, vineri, începând cu ora 7.00, se redeschide piaţa volantă din parcarea fostei policlinici din cartierul Cetate.

Am deschis această piață, în anul 2009, din dorința de a le oferi cetățenilor din Alba Iulia produse proaspete și de calitate. Toate produsele din această piață aparțin producătorilor din județul Alba, ei fiind selecționați pe baza datelor oferite de asociațiile de producători și a verificărilor făcute în teren, nu doar pe baza certificatului de producător. De anul trecut se găsesc aici și produsele tradiționale oferite spre vânzare de membrii Asociaţiei producătorilor de produse tradiţionale si ecologice Alba Transilvania.

Piața a fost gândită astfel încât să fie și un mijloc de stimulare economică pentru micii producători, ajutându-i să se dezvolte. Ei au astfel șansa de a se promova mai bine și de a-și vinde marfa civilizat, la prețuri corecte, direct către cumpărători, eliminând intermediarii care de obicei merg și cumpără cu tona, la prețuri de nimic, producțiile țăranilor și apoi le revând în piețe la prețuri de câteva ori mai mari”, a spus Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Ca și în ultimii ani, piața va funcționa în fiecare zi de vineri, între orele 8.00 si 14.00, în parcarea fostei policlinici din Alba Iulia, din cartierul Cetate. Excepție face doar vinerea dinaintea sărbătorii Paștelui, când piața va fi deschisă începând cu ora 7.00, pentru a permite o mai bună aprovizionare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax