Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Se termină sau nu greva din Educație? Liderii de sindicat se întâlnesc cu Nicolae Ciucă pentru a răspunde ofertei Guvernului

Publicat

Se termină sau nu greva din Educație? Este principala întrebare pe care și-o pun angajații din Educație, după ce guvernul a anunțat creșteri salariale cu 1.000 de lei lunar de la 1 iunie pentru cadrele didactice și de 400 de lei pe lună pentru personalul nedidactic din Educație. 

Potrivit programului actualizat al premierului, de la ora 19:00, va exista o nouă rundă de discuții cu sindicatele, pentru a afla dacă acestea au acceptat oferta Guvernului.

Între timp, liderii de sindicat discută cu colegii lor din teritoriu. Sunt șanse mari ca această ofertă să fie acceptată, au transmis surse din cadrul sindicaliștilor, chiar dacă nu toată lumea este de acord.

”Am hotărât să găsim împreună o soluție pentru ca anul școlar să fie finalizat, examenele să se desfășoare. Să asigurăm în continuare stabilitatea socială și economică” a spus premierul Nicolae Ciucă.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că noua lege a salarizării vine nu doar cu măriri de salarii, ci și cu responsabilități, iar nivelul de salarizare va fi în funcție de performanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax