Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Sebastian Petrașcu, tânărul originar din Sebeș, nu s-a calificat în Marea Finală de la ”Românii au Talent”

Publicat

YouTube video

Sebastian Petraşcu, tânărul originar din Sebeş care s-a întors din Germania ca să concureze pe scena Românii au Telent, nu a reușit să obțină voturile necesare pentru a putea intra în marea finală.

Originar din Sebeş, Sebastian a studiat Arhitectura, dar a ales să devină instructor de dans în Germania. Sebastian (36 de ani) a oferit o adevărată lecţie de perseverenţă, atât în viaţă, cât şi prin pasiunii care îl reprezintă. Dansul lui din semifinală a fost frumos, spectaculos, dar nu a reușit să obțină voturile necesare pentru calificarea în Marea Finală.

Vezi și  Sebastian Petrașcu, un tânăr din Sebeş stabilit în Germania, număr spectaculos de breakdance la ROMÂNII au TALENT

Vineri seară a fost un spectacol formidabil pe scena Românii au talent. Concurenții au adus reprezentații pline de energie, emoție și culoare și au reușit încă o dată să impresioneze publicul și jurații. 

Cei care au luptat, în a doua semifinală, să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală sunt: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy și Sebastian Petrașcu.

Concurenții care s-au calificat în finală, după semifinala din 24 mai, sunt: Corul de copii al Operei Naționale, Aris Negoiță, Elena Gibson, Anton Joseph, Isabela Stănescu (aleasă de juriu)

1. Corul de copii al Operei Naționale

2. Aris Negoiță

3. Elena Gibson

4. Anton Joseph

5. Isabela Stanescu ( aleasă de juriu)

Concurenții calificați în finala Românii au Talent după semifinala din 17 mai: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu, Andreea Tucaliuc (aleasă de juriu). 

Marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.  

foto/ video/ info: Pro TV – Românii au talent

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax