Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Sebaștian Petrașcu, un tânăr din Sebeş stabilit în Germania, număr spectaculos de breakdance la ROMÂNII au TALENT

Publicat

A reuşit să câştige aplauze, să ridice în picioare juriul şi publicul, dar şi cei 4 de “DA” la “Românii au talent”. Sebastian Petraşcu, un tânăr din Sebeş, stabilit în Germania, cu o poveste de viaţă emoţionantă, a cucerit inimile cu un număr spectaculos de breakdance.

Originar din Sebeş, a studiat Arhitectura, dar a ales să devină instructor dans în Germania. Sebastian (36 de ani) a oferit o adevărată lecţie de perseverenţă, atât în viaţă, cât şi de urmare a pasiunii care îl reprezintă.

romanii au talent

Sunt bucuros că fac ce iubesc, asta mă ţine <la fază>. La început, după ce mi s-a întâmplat totul, n-am mai putut, eram acasă, pe pat şi plângeam toată ziua şi nu făceam nimic. mi-am dat seama că trebuie să încerc iar să fac ceva, că nu mai mergea aşa mai departe. Şi m-am gândit: ce pot, ce mai am, ce ştiu să fac? Să dansez, e clar”, a mărturisit Sebastian. Acesta şi-a pierdut prietena, din cauza unei boli necruţătoare, acum şase ani şi, un an mai târziu, şi mama.

Pe scena de la “Românii au talent”, a dat tot de a avut mai bun: suflet, talent, spectacol. La finalul micului său spectacol de breakdance, presărat cu momente de adevărată acrobaţie, Andi, Andra, Mihai și Florin l-au aplaudat în picioare.

Andi Moisescu: “Nu ştiu alţii cum au simţit, dar mie mi-ai dat la temelie cu momentul ăsta al tău. Felul în care te-ai mişcat nu m-a lăsat nicio clipă să mă duc cu gândul că interpretezi ceva. Mi s-a părut că arăţi doar ceea ce simţi când treze muzica prin tine. Rar am văzut atâta frumuseţe într-un dans. Îţi promit că nu o să te las uşor în emisiunea asta. Adică o să mă ţin să ajungi cât mai departe, pentru că mie mi se pare că meriţi. Eşti minunat, Sebastian”.

Iar la final, Andi a adăugat: ”Am avut momente de-a lungul dansului lui în care mă gândeam la butonul auriu, mi s-a părut că e foarte valoros”.

Cu 4 de DA, Sebastian merge mai departe la “Românii au Talent”.

sursa: PRO TV / Românii au Talent


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident la Cisteiu de Mureș. O persoană a rămas încarcerată după ce s-a răsturnat cu mașina

Publicat

Detașamentul de pompieri Aiud în cooperare cu SAJ Ocna Mureș intervin cu o autospecială și o ambulanță la un accident rutier cu un autoturism răsturnat pe raza localității Cisteiu de Mureș.  O victimă încarcerată. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

PROGRAMUL OFICIAL al vizitei Papei Francisc în România. Cât va sta la Blaj și care este programul zilei de 2 iunie

Publicat

p

Programul vizitei Sanctității Sale Papa Francisc în România a fost făcut public de Administrația Prezidențială. Sfântul Părinte se va afla la la Blaj în data de 2 iunie, duminică. Acesta va sosi pe Câmpia Libertății în jurul orei 10,30 și va oficia Divina Liturghie cu beatificarea a șapte episcopi martiri greco-catolici. Va ține apoi o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE Simulare EVALUARE Naţională 2019 în ALBA: Aproape 60% dintre elevi nu au luat 5 la Matematică. 2 medii de 10

Publicat

educatie

Inspectoratul Școlar Județean Alba a centralizat rezultatele înregistrate la sesiunea de Simulare a examenului de Evaluare Naţională 2019. Testările au fost organizate pentru familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naționale, iar în premieră, în acest an, au luat parte şi elevi din clasele a VII-a. Au participat la toate probele 2695 de elevi de clasa […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LISTA oficială a PSD pentru alegerile Europarlamentare. Reprezentantul județului Alba, Victor Negrescu, pe loc eligibil

Publicat

negrescu

PSD a anunțat astăzi lista candidaților la alegerile Europarlamentare din acest an. Județul Alba are un reprezentant pe locurile elegibile: este vorba despre Victor Negrescu, europarlamentar în acest mandat și fost ministru. Negrescu este foarte apropiat de organizația județeană a acestui partid. Acesta este pe locul 9 al listei, având, potrivit sondajelor, toate șansele să […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate