Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Sebaștian Petrașcu, un tânăr din Sebeş stabilit în Germania, număr spectaculos de breakdance la ROMÂNII au TALENT

Publicat

A reuşit să câştige aplauze, să ridice în picioare juriul şi publicul, dar şi cei 4 de “DA” la “Românii au talent”. Sebastian Petraşcu, un tânăr din Sebeş, stabilit în Germania, cu o poveste de viaţă emoţionantă, a cucerit inimile cu un număr spectaculos de breakdance.

Originar din Sebeş, a studiat Arhitectura, dar a ales să devină instructor dans în Germania. Sebastian (36 de ani) a oferit o adevărată lecţie de perseverenţă, atât în viaţă, cât şi de urmare a pasiunii care îl reprezintă.

romanii au talent

Sunt bucuros că fac ce iubesc, asta mă ţine <la fază>. La început, după ce mi s-a întâmplat totul, n-am mai putut, eram acasă, pe pat şi plângeam toată ziua şi nu făceam nimic. mi-am dat seama că trebuie să încerc iar să fac ceva, că nu mai mergea aşa mai departe. Şi m-am gândit: ce pot, ce mai am, ce ştiu să fac? Să dansez, e clar”, a mărturisit Sebastian. Acesta şi-a pierdut prietena, din cauza unei boli necruţătoare, acum şase ani şi, un an mai târziu, şi mama.

VEZI și VIDEO: Sebastian Petrașcu, tânărul originar din Sebeș, nu s-a calificat în Marea Finală de la ”Românii au Talent”

Pe scena de la “Românii au talent”, a dat tot de a avut mai bun: suflet, talent, spectacol. La finalul micului său spectacol de breakdance, presărat cu momente de adevărată acrobaţie, Andi, Andra, Mihai și Florin l-au aplaudat în picioare.

Andi Moisescu: “Nu ştiu alţii cum au simţit, dar mie mi-ai dat la temelie cu momentul ăsta al tău. Felul în care te-ai mişcat nu m-a lăsat nicio clipă să mă duc cu gândul că interpretezi ceva. Mi s-a părut că arăţi doar ceea ce simţi când treze muzica prin tine. Rar am văzut atâta frumuseţe într-un dans. Îţi promit că nu o să te las uşor în emisiunea asta. Adică o să mă ţin să ajungi cât mai departe, pentru că mie mi se pare că meriţi. Eşti minunat, Sebastian”.

Iar la final, Andi a adăugat: ”Am avut momente de-a lungul dansului lui în care mă gândeam la butonul auriu, mi s-a părut că e foarte valoros”.

Cu 4 de DA, Sebastian merge mai departe la “Românii au Talent”.

sursa: PRO TV / Românii au Talent


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

PREZENŢA la VOT, ora 15.00: ALBA în top 10 judeţe cu prezenţă mai mare la vot la referendum. 28,7% la europarlamentare

Publicat

sectie vot alba alegatori

Până la ora 15.00, procentul prezenţei la vot în judeţul Alba s-a apropiat de pragul de 30%. La europarlamentare era de 28,70% şi la referendumul pentru justiţie, de 25,55%. Urnele sunt deschise până la ora 21.00. După ora 12.00, secţiile de votare din Alba Iulia s-au aglomerat. La unele secţii de votare, oamenii au aşteptat […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba a reclamat la BEJ prezenţa unor afișe electorale cu candidați ai Opoziţiei în vecinătatea secțiilor de votare

Publicat

afise electorale

Partidul Social Democrat Alba a depus sesizări la Biroul Electoral Județean după ce reprezentanţi ai formaţiunii politice au văzut, duminică, în apropierea unor secţii de votare din judeţ, afișe electorale cu candidați PNL, USR-PLUS, PMP și ai altor partide. PSD Alba transmite că un astfel de afiș, cu reprezentanți ai PNL, a fost identificat în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Prezența la VOT în orașele din Alba, ora 14: Cei mai mulți la Câmpeni, Alba Iulia, Blaj. La polul opus Baia de Arieș

Publicat

vot europarlamentare

În orașele din județul Alba, prezența la vot era de peste 20% în jurul orei 14:00, la europarlamentare, în afară de Baia de Arieș unde se înregistra o prezență de 17, 09%. Cea mai mare prezența în afara de Alba Iulia, 14.788 de votanți, – 27, 03%, se înregistra la Câmpeni, 1.480 de votanți cu un […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Scenă inedită de la alegerile din judeţul Alba. O mireasă a votat în ziua nunţii

Publicat

nunta vot

O situaţie mai puţin obişnuită a fost la una dintre secţiile de votare din Alba. În ziua nunţii, o mireasă îmbrăcată în tradiţionala rochie albă, a venit să-şi exprime dreptul de a vota, alături de o domnişoară de onoare. Nici măcar ziua nunţii nu a împiedicat-o pe tânără să-şi exprime votul. Între ceremonia civilă, cea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate