Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sebaștian Petrașcu, un tânăr din Sebeş stabilit în Germania, număr spectaculos de breakdance la ROMÂNII au TALENT

Publicat

A reuşit să câştige aplauze, să ridice în picioare juriul şi publicul, dar şi cei 4 de “DA” la “Românii au talent”. Sebastian Petraşcu, un tânăr din Sebeş, stabilit în Germania, cu o poveste de viaţă emoţionantă, a cucerit inimile cu un număr spectaculos de breakdance.

Originar din Sebeş, a studiat Arhitectura, dar a ales să devină instructor dans în Germania. Sebastian (36 de ani) a oferit o adevărată lecţie de perseverenţă, atât în viaţă, cât şi de urmare a pasiunii care îl reprezintă.

romanii au talent

Sunt bucuros că fac ce iubesc, asta mă ţine <la fază>. La început, după ce mi s-a întâmplat totul, n-am mai putut, eram acasă, pe pat şi plângeam toată ziua şi nu făceam nimic. mi-am dat seama că trebuie să încerc iar să fac ceva, că nu mai mergea aşa mai departe. Şi m-am gândit: ce pot, ce mai am, ce ştiu să fac? Să dansez, e clar”, a mărturisit Sebastian. Acesta şi-a pierdut prietena, din cauza unei boli necruţătoare, acum şase ani şi, un an mai târziu, şi mama.

VEZI și VIDEO: Sebastian Petrașcu, tânărul originar din Sebeș, nu s-a calificat în Marea Finală de la ”Românii au Talent”

Pe scena de la “Românii au talent”, a dat tot de a avut mai bun: suflet, talent, spectacol. La finalul micului său spectacol de breakdance, presărat cu momente de adevărată acrobaţie, Andi, Andra, Mihai și Florin l-au aplaudat în picioare.

Andi Moisescu: “Nu ştiu alţii cum au simţit, dar mie mi-ai dat la temelie cu momentul ăsta al tău. Felul în care te-ai mişcat nu m-a lăsat nicio clipă să mă duc cu gândul că interpretezi ceva. Mi s-a părut că arăţi doar ceea ce simţi când treze muzica prin tine. Rar am văzut atâta frumuseţe într-un dans. Îţi promit că nu o să te las uşor în emisiunea asta. Adică o să mă ţin să ajungi cât mai departe, pentru că mie mi se pare că meriţi. Eşti minunat, Sebastian”.

Iar la final, Andi a adăugat: ”Am avut momente de-a lungul dansului lui în care mă gândeam la butonul auriu, mi s-a părut că e foarte valoros”.

Cu 4 de DA, Sebastian merge mai departe la “Românii au Talent”.

sursa: PRO TV / Românii au Talent

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax