Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secretara Primăriei Deva și soțul acesteia rămân în arest. Curtea de Apel Alba Iulia le-a respins contestațiile

Publicat

curtea de apel alba

Secretara generală a Primăriei Deva, soțul acesteia și celălalt bărbat acuzați de trafic de influență în formă continuată și complicitate, rămân în arest preventiv. Curtea de Apel Alba Iulia le-a respins contestațiile.

Cei doi soți ar fi primit de la un om de afaceri suma de 40.000 lei și ar fi pretins de la același om de afaceri suma de 7.000 euro, pentru a-l ajuta pe acesta să obțină contracte pe bani publici cu Primăria Deva, potrivit anchetatorilor.

Decizia de arestare preventivă a fost luată joi, 1 aprilie, de magistrații Tribunalului Alba, la propunerea DNA Alba Iulia, iar luni Curtea de Apel a decis asupra contestațiilor formulate de cei trei.

Comunicatul Curții de Apel Alba Iulia:

”Luni, 05.04.2021, în dosarul cunoscut opiniei publice ca „Dosarul acuzațiilor de corupție la Primăria Deva”, Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate contestaţiile formulate de cei trei inculpaţi, împotriva încheierii Tribunalului Alba din 01.04.2021, prin care s-a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, astfel încât inculpaţii vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv.

Considerentele care au stat la baza acestei decizii vor putea fi făcute publice după ce hotărârea va fi motivată.

Conţinutul dispozitivului hotărârii definitive a Curţii de Apel Alba Iulia din 05.04.2021 publicat şi pe portalul instanţei la dosar nr. 1276/107/2021. „În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod de procedură penală raportat la art. 204 Cod de procedură penală respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii SÂRBU LAURA, SÂRBU HADRIAN şi BODREAN ADRIAN MIHAI împotriva Încheierii Penale nr. 12/01.04.2021 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba în dosarul penal nr. 1276/107/2021. În baza art. 275 alin. 2 şi alin. 4 C.pr.pen. obligă contestatorii-inculpaţi, la plata sumei de 150 lei, fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, data de 05.04.2021”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax