Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, demis din funcţie. Va fi înlocuit cu Andreea Lambru

Publicat

Secretarul general adjunct al Guvernului, Sorin Dan Mihalache, a fost demis din funcţie, marţi, de premierul Victor Ponta şi înlocuit cu Andreea Lambru (27 de ani), secretar general adjunct al PNL. Schimbarea din funcţie a lui Mihalache s-a produs în contextul incompatibilităţii descoperite de ANI.

Precizăm că, după ce ambasadorul SUA, Mark Gitenstein a declarat că orice iniţiativă de a continua modificarea legii ANI este o idee foarte proastă şi că ar putea genera inclusiv anularea parteneriatului româno-american, Dan Mihalache a replicat că: “Pe mine personal mă lasă rece această declaraţie. Şi parteneriatul strategic româno-american. Dacă parteneriatul româno-american stă în domnul Horia Georgescu (n.r. – şeful ANI), mai bine fără”.

A urmat apoi demiterea sa din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, decisă de premierul Victor Ponta. A deţinut această poziţie în Executiv din 10 mai 2012.

Dan Mihalache a declarat pentru Realitatea TV că plecarea sa din funcţie a fost convenită cu premierul şi că nu are legătură cu declaraţiile sale sau cu acuzaţiile ANI şi că va primi un post politic.

Acesta a fost găsit incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, pentru că a fost administrator al societăţii comerciale „Dib Media Consultancy” SRL, concomitent cu deţinerea funcţiei din Executiv, în perioada 10 mai – 8 iunie 2012.

Vineri, Dan Mihalache declarase că îl va da în judecată pe şeful ANI şi că „şeful politic al acestei instituţii este această jigodie frustrată numită Horia Georgescu”.

Cea care îi va urma în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului este Andreea Ioana Lambru (27 de ani), secretar general adjunct al PNL şi director comercial la Sucursala de Administrare şi Întreţinere a Fondului Imobiliar a RAAPPS.

A absolvit Universitatea Româno – Americană Bucureşti, Facultatea de Economie Generală şi a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat Sector 4, Bucureşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ionica

    joi, 15.11.2012 at 15:26

    Dece nu amintiti nimic despre moralitatea acestei parasute?Cum a ajuns ea in pnl,cine a luat-o cu el si ptr ce? cui a pasat-o,cum a ajuns sa faca facultatea asta.Decit o imorala ,campioana la sportul pe saltea,mai bine era pt.,model tinerilor,acel incompatibil.Prin puterea exemplului asta atrage alte pitipoance in senat+parlament..ANARHIA DUCE TOTDEAUNA LA PUTEREA ABSOLUTA.LA DICTATURA!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax