Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Șef nou la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba: Bazil Popescu numit în funcție, în locul lui Cosmin Oltean

Publicat

Administrația Finanțelor Publice Alba are un nou șef, în persoana lui Bazil Popescu. Acesta a fost numit în funcție, la sfârșitul lunii iulie 2022. 

Mai exact, Bazil Popescu a fost numit șef administrație din data de 25 iulie. În anul 2016 a candidat la funcția de primar al comunei Ighiu, din partea PSD Alba. 

Numirea noului șef de la Finanțe Alba este pe o perioadă determinată. Acesta a declarat pentru alba24.ro că fost numit șef al Finanțelor pe bază de CV. Acesta a preluat funcția de șef administrație de la Cosmin Oltean, care a condus instituția timp de un an și jumătate.

CITEȘTE ȘI: Doi administratori de firme și un bancher, candidații PSD Alba pentru primăriile Zlatna, Roșia Montană și Ighiu

Întrebat de reporterul alba24.ro ce l-a recomandat pentru a ocupa funcția acesta a răspuns că are o experiență de 15 ani ca și economist.

Mai exact a lucrat la o bancă, iar din 2017 s-a angajat la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba.

Potrivit celei mai recente declarații de avere postate pe site-ul ANAF, Bazil Popescu deține alături de soția sa un teren intravilan în localitatea Ighiu de 530 de metri pătrați și de asemenea o cotă parte dintr-un teren de 454 de metri pătrați.

Vezi AICI declarația de avere a acestuia.

Are o casă de locuit construită alături de soția sa în anul 2008, în suprafață de 247 de metri pătrați și o cotă parte dintr-o casă de locuit din Alba Iulia, moștenire a soției.

În declarația de avere are ca autoturism un Volkswagen din 2001, dar și un Hyundai din 2011. De asemenea mai deține și un tractor din 1989.

Potrivit declarației de avere, în 2021 din funcția de inspector superior a câștigat 72784 de lei, iar soția sa, angajată la Serviciului Român de Informații, 59914 lei.

sursă foto: Facebook, profil public, Bazil Popescu.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 04.08.2022 at 17:47

    Păi de ce nu ne spuneţi de ce a fost schimbat Olteanu ? Să treagem nişte concluzii, dacă voi nu le-aţi tras. Cine stă în spatele acestui Popescu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax