Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șef nou la Jandarmeria Alba. Fostul inspector-șef Marius Giurea, împuternicit comandant la Brigada Specială de Intervenție

Publicat

Colonelul Marius Giurea, aflat până în iunie la conducerea IJJ Alba, a devenit comandantul Brigăzii Specială de Intervenție ”Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române. În locul său, la Jandarmeria Alba a fost împuternicit adjunctul, locotenent-colonel Tudor-Gheorghe Pașca.

Potrivit Jandarmeriei Alba, de miercuri, 29 iunie, prim-adjunctul Inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) ”Avram Iancu” Alba, locotenent-colonel Tudor-Gheorghe Pașca, a fost împuternicit inspector șef la aceeași institutie, după ce, în decursul lunii iunie, colonel Marius Claudiu Giurea a fost împuternicit comandant la Brigada Specială de Intervenție ”Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române.

Marius Giurea a fost șef al Jandarmeriei Alba din 2016.

În 2013, câştigase prin concurs, la Bucureşti, funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al Jandarmeriei Alba. Este specializat în criminalistică, a urmat cursuri speciale în Germania, Turcia şi Italia. Şi-a început cariera militară în funcţia de comandant pluton paraşutişti şi apoi de grup operaţiuni speciale.

Pregătirea și experiența profesională a noului inspector-șef IJJ Alba

Locotenent-colonel Tudor-Gheorghe Pașca are 40 de ani şi activează în cadrul IJJ Alba de 17 ani.

”Între responsabilitățile sale s-au numărat coordonarea activităților de constatare a faptelor antisociale, de identificare şi prindere a autorilor faptelor, de identificare a persoanelor vătămate, a martorilor şi mijloacelor materiale de probă, de întocmire a actelor de constatare şi de predare a suspecţilor către organele abilitate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, noul inspector șef a fost responsabil de pregătirea personalului subordonat, de coordonarea activităților pe linie de pază, respectiv de coordonarea activității personalului de cercetare – documentare.

Totodată, a coordonat activitatea specifică a instituției în calitate de adjunct al inspectorului șef, funcție pe care a deținut-o în perioada 2017-2019”, potrivit IJJ Alba.

Locotenent-colonel Tudor-Gheorghe Pașca este absolvent al Facultăților de Drept și Științe Economice din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, dar și al unor stagii de formare în domeniul luptei împotriva traficului de persoane și în domeniul cercetării judiciare, organizate de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în parteneriat cu Jandarmeria Franceză, Inspectoratul General al Poliției Române precum și cu alte instituții din România, potrivit sursei citate.

Totodată, noul inspector șef a absolvit două masterate, disciplinele studiate fiind Managementul Serviciilor Publice și Instituții de Drept Bancar Fiscal Vamal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Teo

    joi, 30.06.2022 at 15:11

    Felicitări d—le Tudor Pasca !
    Mult succes !

  2. Mihai Lador

    joi, 30.06.2022 at 15:12

    Felicitari dl Tudor Pasca, in sfarsit un sef din judetul nostru

  3. Jac

    miercuri, 20.07.2022 at 05:43

    Nici macar nu Are academia de politie, merge pila de la bucuresti,padure Este destula la munte pt ori ce Post vrei in MAI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax