Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şeful ANAF, Bogdan Stan, demis din funcţie, de către premier. În locul său a fost numită Mirela Călugăreanu

Publicat

bogdan stan anaf Şeful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis din funcţie, marţi, de către premierul Mihai Tudose. La conducerea Fiscului a fost numită Mirela Călugăreanu, director adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bucureşti.

Bogdan Stan declara, în urmă cu doar o săptămână, la finalul unei întâlniri cu premierul Mihai Tudose, că ”nu i-a cerut nimeni demisia până acum”, în contextul nemulțumirilor legate de încasările făcute la nivelul instituției.

”Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu-şi fac treaba (…). Avem o întâlnire programată cu el azi ( cu Bogdan Stan – n.r.), este chemat să vedem despre ce este vorba în ograda domniei sale şi să vedem în ce măsură putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului”, declara premierul Mihai Tudose, la începutul lunii.

sursa: antena3.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax